hotness 0
ezgif-3-2ad9d8b947
News

Final Fantasy VII Rebirth's regisseur hint naar Zack's rol

Brengt alsnog meer vragen dan antwoorden.

Gepost door

Toen Final Fantasy VII Remake uitkwam in 2020, was het voor veel fans een shock dat Zack naar alle waarschijnlijkheid nog in leven is, iets wat in scherp contrast staat met de originele tijdlijn waarin Zack sterft.

Nu heeft Naoki Hamaguchi in een interview met Game Informer wat meer informatie gegeven. Zo zegt hij " als we het origineel èèn op èèn over zouden nemen en 100% trouw zouden blijven aan het origineel dan zou dat de speelervaring in de weg staan". 

Hamaguchi gaat verder door te zeggen "Met elementen als de Whispers en Zack  (deze nieuwe elementen geïntroduceerd in Remake en Rebirth) geven we spelers echt het gevoel dat op basis hiervan het einde misschien anders zal zijn dan wat we kennen van het origineel. Dit gevoel van verwondering en mysterie is iets wat we spelers echt willen laten voelen in Rebirth."

Final-Fantasy-VII-Rebirth-Theme-Song-Reveal-Trailer-Zack

Het lijkt er dus op dat Zack een meer gedefinieerde rol heeft in Rebirth. Hamaguchi gaat daar op in door te zeggen " door de ogen van Zack zullen spelers meer van het Final Fantasy VII-wereldbeeld ervaren en zullen ze meer begrip hebben voor hoe de wereld van Final Fantasy VII in elkaar steekt." Hamaguchi duikt er nog iets verder door te zeggen: 

"We hebben Zack gebruikt om de gecombineerde visie weer te geven van verhaal- en scenarioschrijver Kazushige Nojima, creatief directeur Tetsuya Nomura en producer Yoshinori Kitase  (de oorspronkelijke makers) en hun  visie van hoe de wereld van Final Fantasy VII tot stand kwam en hoe het beleid en wetten deze wereld regeren. Dit zal worden weergegeven door het karakter van Zack. Net als de Whispers in het verhaal, is Zack een enorm belangrijk, cruciaal sleutelpersonage in het verhaal, en ik denk dat fans veel plezier zullen hebben met het verhaal van Rebirth."

Meer informatie dan dit geeft Hamaguchi niet, dus ondanks we nu iets meer informatie hebben blijven er nog steeds grote vragen overeind staan.  Maar als het goed is hebben we na 29 februari hopelijk wat meer antwoorden op al deze vragen.

0 reacties op "Final Fantasy VII Rebirth's regisseur hint naar Zack's rol"