hotness 0
Battlefield 2042
News

Het gevecht in Battlefield 2042 verplaatst zich naar Tsjechië in het vijfde seizoen

En zo komt deze fictieve oorlog een stapje dichterbij de Benelux

Gepost door

Hoewel Battlefield 2042 de minst favoriete game is van de serie, gaat DICE gedreven verder met het uitbrengen van nieuwe content. Season 5: New Dawn bevat een nieuwe map die zich afspeelt in Tsjechië, wordt er een nieuwe Battle Pass gepresenteerd, waarbij een gratis- en premium-versie beschikbaar zijn. Voor het geval dat er spelers zijn die zich zorgen maken: alle content die onderdeel is van de core-gameplay, is voor iedereen beschikbaar.

Door Tsjechië loopt een treinspoor. Vroeger tijdens de Koude Oorlog werden vanuit een industrieel complex via het spoor producten naar Rusland gebracht, maar in 2042 zijn de fabrieken verlaten. Het gebied is vergeten door de mensheid en de natuur heeft inmiddels de heerschappij overgenomen. Soms wordt het spoor echter nog gebruikt om treinen met een geheime lading naar een geheime plek te brengen. Maar dan, midden tijdens de bekende oorlog in 2042, spoort een trein niet helemaal lekker. Legers worden naar de lading getrokken als mieren naar een suikerklontje. Nu barst ook de oorlog los in dit gedeelte van de wereld.

In de map Reclaimed vecht je voor dit gebied, waar inmiddels is vergeten waar het allemaal om gaat. De map heeft de Crash Site, waar de trein ontspoord is en waar vooral de veldslag in voertuigen wordt beslecht. In Landing Zone ligt de focus meer op close-quarters combat. In de Abandoned Turbine, Military Warehouse, Silos en de Bunker zullen de gevechten tijdens een pot in intensiteit toenemen.

Bij dit nieuwe seizoen worden drie nieuwe wapens beschikbaar gesteld. Dit zijn de XCE Bar, GEW-46, and BFP.50. Nieuwe gadgets als de Spring Grenade, Anti-Tank Grenade, en de Mini Grenade zullen later dit seizoen geleidelijk worden toegevoegd aan het toch al rijke assortiment.

Er zijn diverse wijzigingen in ontwikkeling die ook later in het seizoen uit zullen komen. De Hourglass map krijgt zijn langverwachte rework en ook diverse vehicle loadouts en vault weapons zullen van een flinke verbetering worden voorzien. De grootste verbetering zal echter in het Squad Management System zitten. In dit systeem is het mogelijk dat spelers diverse squads kunnen joinen of nieuwe kunnen maken.

0 reacties op "Het gevecht in Battlefield 2042 verplaatst zich naar Tsjechië in het vijfde seizoen"