hotness 0
Call of Duty: Modern Warfare II Amsterdam
News

Hotel in Call of Duty: Modern Warfare II in Amsterdam is allesbehalve gelukkig

Conservatorium Hotel overweegt juridische stappen te ondernemen

Gepost door

Voor Nederlandse gamers is het misschien wel hét hoogtepunt van het jaar; het level in Call of Duty: Modern Warfare II dat in Amsterdam afspeelt. Echter is niet iedereen gelukkig hiermee.

Hoewel het in de game anders heet, is het direct duidelijk dat het om het Conservatorium Hotel gaat, dat model staat voor een complete map. Hoewel de gemiddelde gamer het juist gaaf vindt om in een dergelijke map te spelen, zijn de eigenaren van het hotel allesbehalve gelukkig met de situatie.

Zij vinden dat het ontoelaatbaar is dat hun hotel wordt gebruikt als decor van geweld en dat tijdens een potje het hotel kapot geschoten kan worden.

"Wij hebben kennisgenomen van het feit dat het Conservatorium Hotel ongewenst het toneel is van de nieuwe Call of Duty," laat hotelmanager Roy Tomassen weten in een artikel in de Volkskrant. "Meer in het algemeen zijn wij geen voorstander van games die het gebruik van geweld lijken aan te moedigen. De game reflecteert op geen enkele manier onze kernwaarden en wij betreuren dan ook onze kennelijke en ongewenste betrokkenheid."

Verder vertelt het Volkskrant-artikel dat het hotel nog aan het bekijken is of juridische stappen genomen kunnen worden.

Call of Duty: Modern Warfare II

0 reacties op "Hotel in Call of Duty: Modern Warfare II in Amsterdam is allesbehalve gelukkig"