hotness 9
HUMANITY Cover
News

HUMANITY kun je vanaf volgende week reserveren

De fysieke versie om precies te zijn

Gepost door

De met prijzen overladen puzzeltitel HUMANITY hoef niet langer exclusief op je harde schijf te lezen. Uitgever Enhance heeft besloten fysieke exemplaren van de game uit te geven, waarvoor het de hulp van Limited Run Games heeft ingeschakeld.

Zoals altijd het geval is bij LRG, is het niet zo simpel als de game gewoon kopen. Gedurende één maand is het spel te reserveren, waarna het nog geproduceerd moet worden. Ervaring van onze redactie zelf leert dat het vervolgens makkelijk een jaar kan duren voor je jouw aankoop daadwerkelijk ontvangt.

Is dat voor jou geen belemmering? Zet dan 16 juli in je agenda. Vanaf die datum kun je jouw reservering plaatsen via de site van Limited Run Games.

HUMANITY Cover

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "HUMANITY kun je vanaf volgende week reserveren"