hotness 0
Wall World DLC
News

In Deep Threat kun je 8 uur aan extra content voor Wall World verwachten

En dat voor minder dan drie euro

Gepost door

Wie mijn review heeft gelezen over Wall World weet wat je kunt verwachten van de game. Hij is uitdagend en ziet er heel goed uit voor een pixelated indie game. Het is zeker de moeite waard om te proberen. Nu is er nieuwe DLC, die nog meer uur speelplezier toevoegt aan de game.

Om de game helemaal uit te spelen had je lange tijd nodig. Zeker omdat het een rogue lite-elementen heeft en je steeds opnieuw moet beginnen, kun je aardig wat tijd kwijt zijn om hem uit te spelen.

De nieuwe DLC maakt de game alleen maar uitdagender met ruim acht uur meer content. Je speelt in een wereld die bestaat uit een grote muur. Van jou wordt verwacht dat je gaat kijken of er een bodem van de muur is en wat er verwacht kan worden als je de top van de muur hebt bereikt. De DLC gaat verder in op dit verhaal en wordt uitgebreid met nieuwe vijanden en biomes.

"Tijdens het werken aan Deep Threat hebben we nagedacht over wat onze spelers willen en wat we ze nog meer willen vertellen over de wereld van de oneindige muur. We hebben veel nagedacht over hoe we dit verhaal moesten presenteren en welke graphics en mechanics we moesten gebruiken in het verhaal, zodat de speler een compleet beeld zou krijgen van de wereld die we hebben verzonnen. We hebben geprobeerd om deze add-on net zo interessant te maken als de hoofdgame en om de sluier van mysterie voor de speler te openen." - Stepan Komarov, Wall World Producer.

0 reacties op "In Deep Threat kun je 8 uur aan extra content voor Wall World verwachten"