hotness 0
Hideo Kojima
News

Kojima geeft hele kleine druppeltjes informatie over zijn nieuwe game

Maar wat het precies wordt, is nog niet duidelijk te zeggen.

Gepost door

Hideo Kojima is misschien wel de meest bijzondere creatieve brein in de game-industrie. Van de bizarre verhalen die hij met Metal Gear maakte tot de meest bijzondere walking simulator met Death Stranding: hij brengt al tientallen jaren de meest vreemde games naar de computer denkbaar. Altijd weer weten ze over de hele wereld een grote schare gamers te raken. Nu zitten we in de fase, waarin deze levende legende wel druk bezig is, maar niemand weet precies met wat. Langzaam komen er steeds meer onderdelen binnen die iets zouden kunnen zeggen over zijn toekomstige project.

Zo heeft hij in de afgelopen dagen een aantal Tweets online gezet die gemaakt zijn in Amerika, waar hij met de cast werkt aan zijn toekomstige game.

De meest tot de verbeelding sprekende laat een drietal logo's zien. Eigenlijk zijn het een viertal, omdat onderaan het plaatje het logo van Kojima Productions te zien is. Waar de logo's voor zijn, is momenteel nog onbekend.

Voor de rest zijn het allemaal tweets over de opname zelf, die helemaal niets verraden, behalve dat hij een shirt draagt van de soundtrack van Death Stranding, waar eerder de geestelijk vader van Metal Gear over heeft aangegeven dat hij ervan moest huilen.

Ook attendeerde Metal Gear Informer op de tweets die gepost werden door de personal assistant Ayako Terashima.

Nu is er nog niets bekend wat voor game het wordt, maar het feit dat Geoff Keighley vrij snel reageerde op de posts, zou een voorteken kunnen zijn dat tijdens The Game Awards 2022 meer bekend gemaakt kan worden. Dit kan echter niet met zekerheid worden gezegd en het is dan ook geen aankondiging.

0 reacties op "Kojima geeft hele kleine druppeltjes informatie over zijn nieuwe game"