hotness 0
One Piece: Odyssey Cover
News

Leer een hele hoop over One Piece: Odyssey

Nieuwe trailer toont sidecontent, combat mechanics en verkenning

Gepost door

BANDAI NAMCO heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van One Piece: Odyssey, waarin het dieper in gaat op allerlei facetten van het spel, zowel in gevechten als daarbuiten.

In zeven minuten tijd reizen we af naar Alabasta, een locatie die recent werd onthuld. Daar zul je nieuwe verhalen kunnen beleven, zowel als crew als met sidecontent waarvoor diens leden hun unieke gaven individueel moeten benutten. Sanji moet bijvoorbeeld bewijzen dat hij betere soep kan maken dan de lokale kok, maar moet daarvoor wel zelf ingrediƫnten verzamelen. Deze gaven zijn overigens ook nuttig tijdens exploratie, daar Luffy zich bijvoorbeeld kan lanceren en Chopper in nauwe passages kan kruipen. Dit alles wordt begeleidt door gebabbel van het team dat niet zou misstaan in de anime.

Natuurlijk is er ook combat en dat is grotendeels meer van wat we al gezien hebben. Extra aandacht is er voor de Dramatic Scenes, welke soms opduiken in random encounters en welke deze minder eentonig moeten maken. Denk hierbij aan buffs voor de vijanden of een status effect bij een van de crewleden. Vervelend, maar je krijgt er tevens extra ervaring voor, dus het is ergens ook wel de moeite waard.

GameQuarter mocht al even aan de slag met One Piece: Odyssey. Benieuwd naar onze indruk? Dan kun je de preview hier lezen.

0 reacties op "Leer een hele hoop over One Piece: Odyssey"