hotness 0
One Piece: Odyssey Alabasta Cover
News

One Piece: Odyssey brengt ons terug naar Alabasta

Zon, zand en een nieuwe twist aan een oud verhaal

Gepost door


Al vanaf de eerste trailer van One Piece: Odyssey, weten we dat dit avontuur zich af zal gaan spelen op een compleet nieuw eiland. Een nieuwe video onthuld echter dat Waford niet de enige plek is die we gaan bezoeken.

Als onderdeel van het verhaal moeten Luffy en zijn team een reis door hun herinneringen, zodat ze op die manier verloren krachten kunnen herstellen. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze daarbij slechts een handjevol locaties bezoeken, waarvan Alabasta nu officieel is bevestigd.

Het koninkrijk van Cobra en Vivi was de eerste grote power-up arc in de serie en met dat in het achterhoofd is het een logische halte om te stoppen gezien de context. Als we die logica volgen, zullen we dus ook Enies Lobby, Fishman Island en Dressrosa gaan bezoeken. Al kan het natuurlijk ook prima dat men een compleet ander plan heeft en bijvoorbeeld Thriller Bark of Marineford opnieuw wil bezoeken. Daar komen we pas begin volgend jaar achter. Wat echter wel al vaststaat, is dat we niet simpelweg het verhaal wat we al kennen opnieuw gaan beleven. In plaats daarvan krijgen we een nieuwe twist op bestaande gebeurtenissen, zoals met de iconische scène die je in de nieuwe trailer kunt zien.

0 reacties op "One Piece: Odyssey brengt ons terug naar Alabasta"