hotness 0
Crossout
News

Mr. Twister bepaalt de regels in nieuwe update voor Crossout

Je bent bij deze gewaarschuwd

Gepost door

Als ik zeg, craft, ride, destroy, hoor ik heel het land meteen Crossout roepen. Deze game gaat precies daar over. Je maakt dingen, je rijdt erin en vervolgens is het de bedoeling dat je er een zo groot mogelijke puinhoop van maakt. In de nieuwste content update is er ene Mr. Twister die en handje helpt. Om hier wat meer de nadruk op te leggen is er bovendien een Mr. Twister season pass, voor dat extra beetje plezier waar iedereen zo'n behoefte aan heeft.

Judgement Night is een nieuwe PvP-modus waarbij spelers even niet hun eigen voertuigen hoeven te bouwen. Hier kun je gewoon even ongebreideld losgaan in de auto's die zijn gemaakt door de ontwikkelaars van de game. De Bloody Carriage, Junk Truck, Piranha, Renegade, Undertaker, Sledgehammer, Crimson Hawk, Shredder, Stuntcar, Warrior, Ash en natuurlijk ook Ice Cream Truck zijn zo gemaakt dat ze allemaal op hun eigen manier terreur kunnen zaaien.

Dit is echter niet alles. In de spelwereld loopt nu een vrij merkwaardige figuur rond met de naam Mr Twister. Hij plaatst allemaal bonussen op willekeurige plekken op de map en het is aan jou om daar iets mee te doen. Hoe meer tegenstanders de speler vernietigt, hoe meer mogelijkheden hij krijgt om zeer sterke wapens op zijn auto te zetten, zoals een Tesla emitter, een vlammenwerper of een contraptie die vaten explosieven gooit. Kortom, lol voor het hele gezin.

Met de Mr Twister season pass leg je jezelf taken op. Als je een aan taak hebt voldaan, krijg je daar een prijs voor. De meeste van deze prijzen zijn te halen in Judgement Night-modus, maar er zijn er ook velen die in de andere modi te behalen zijn.

3 reacties op "Mr. Twister bepaalt de regels in nieuwe update voor Crossout"

jdb

27 november 2022 12:53

Mr. Twister bepaald de regels in nieuwe update voor Crossout. Mr. Twister bepaalT de regels in nieuwe update voor Crossout. Dit is de tegenwoordige tijd van bepalen: ik bepaal, jij bepaalt, hij/zij/het bepaalt, enz. Alleen het voltooid deelwoord wordt met d geschreven: ik heb bepaald, jij hebt bepaald, hij/zij/het heeft bepaald enz.

SilHendriks

27 november 2022 13:54

Oeps, helemaal gelijk Jan! Bedankt voor jouw oplettendheid. Ik zou enkel wel even jouw display-naam aanpassen zodat jouw e-mail niet wordt weergegeven.

DavidDejaeghere

27 november 2022 17:50

Ik heb het even aangepast voor hem.

lv3 lv2