hotness 0
Brown Dust 2 Cover
News

NEOWIZ nodigt ons uit om Brown Dust 2 alvast te proberen

En maak dan ook gelijk even kennis met de cast

Gepost door

Mobiele RPG Brown Dust 2 nadert langzaam maar zeker launch day. Maar voor het zover is, wil men nog even wat feedback verzamelen. Daarom is een Early Access test aangekondigd.

Deze test zal lopen van 10 tot 17 januari en zal enkel toegankelijk zijn voor zij die op Android spelen. Dat is echter niet de enige beperking die zal gelden. Deze test zal niet open zijn en spelers die geïnteresseerd zijn, zullen moeten hopen dat ze worden uitgenodigd nadat ze zich inschrijven op de website. Daarnaast moet je wel zelf een APK kunnen installeren, omdat de app nog niet in de Play Store staat. Niet dat dit wat uitmaakt overigens, want vanwege de geldende regels in Nederland en België zal de game hoogstwaarschijnlijk niet in de officiële storefronts verschijnen in deze regio.

Gelukkig betekent dit niet dat je een achterstand oploopt als je moet wachten, want de test data zal niet worden overgeheveld naar de volledige game. Verwacht desondanks wel een vrij grote installatie waar je wat geduld voor moet hebben. Onderstaande video, waarin de voice cast wordt geïnterviewd, kan helpen om de tijd te passeren.

0 reacties op "NEOWIZ nodigt ons uit om Brown Dust 2 alvast te proberen"