hotness 0
Starkeepers
News

Nieuwe MMORPG Starkeepers komt in 2023 in Early Access

Gepost door

De Art Director van Ghost Recon en de Head Producer voor The Lord of the Rings MMO hebben hun handen ineengeslagen om een pareltje van een MMO te maken met de naam Starkeepers. Navigeer door de vele werkelijkheden van het Omniversum, maak jezelf meester van de heilige gevechtstechnieken om je een weg te banen door seizoensgerichte verhaallijnen en bouw een grote gecompliceerde basis, ook wel Starkeeps genoemd.

In de game speel je als een Starkeeper, een strijdende Astral die de rijke wereld van Eldritch verdedigt. Je zult samen moeten strijden met medestrijders om het hoofd boven water te houden. Ook is het belangrijk om een basis te hebben, die je samen met anderen zult bouwen.

“Starkeepers is een heus passieproject van een ervaren team van MMORPG-ontwikkelaars en fans,” zegt Stephen Wang, Co-Founder en CEO van Wolfpack Games. “Het team wilt een boeiende ervaring bieden die gedreven wordt door een de community voor de komende jaren en we willen heel graag de reis nu beginnen.”

Hoe graag Stephen Wang ook nu wil beginnen met de reis; hij moet toch echt even wachten tot 2023. Dan komt deze massale multiplayer game uit in Early Access op Steam. 

0 reacties op "Nieuwe MMORPG Starkeepers komt in 2023 in Early Access"