hotness 0
Slave Zero X
News

Nieuwe voice actor bekend gemaakt voor Slave Zero X

Niemand minder dan de grote Griffin Burns en levende legende Jordan Reynolds

Gepost door

Hoewel het vast niet nodig is, gaan we terug naar de tijd dat iedereen in Nederalnd een Sega Dreamcast had. Hoewel de Dreamcast door iedereen geliefd was en gekoesterd, vielen de games een beetje tegen. Dit veranderde toen Slave Zero uit kwam. Steden waren leeg, bedrijven verloren geld, de wereld stond even stil toen eindelijk deze game gespeeld kon worden. En nu meer dan twintig jaar later, komt dan eindelijk Slave Zero X.

En bij zo'n stuk algemeen geaccepteerde wereldgeschiedenis hoort een cast kwaliteitsacteurs, die de stemmen inspreekt. En laat deze game daar toch echt het voortouw in nemen met niemand minder dan Griffin Burns en Jordan Reynolds. Nu hoor ik de gemiddelde gamer denken: toch niet dé Jordan Reynolds? Het is echt waar. Het is de enige echte.

Devilman Crybaby and Aggretsuko vereisen uiteraard geen introductie. Game of Thrones is vergeten geraakt door deze absoluut grote beesten in de industrie. En van deze twee absolute wereldhits waren niet zo groot geweest zonder Griffin Burns. In Slave Zero X speelt hij de altijd weer gezellige Shou.

Dit jaar kwam de vechtgame der vechtgames uit. Jojo’s Bizarre Adventure werd zo'n grote hit, dat niemand ervan heeft gehoord. Niemand minder dan Jordan Reynolds. Deze inspirerende rockster van een voice actor is ook wel bekend door zijn alomvattende rol in Lupin III. Nu speelt hij Atavaka. Deze dodelijke huurmoordenaar is heel goed in zijn werk en werd ingesproken door de Johan Cruijf van de voi ce acting. Voor diegene die het aankunnen, zie hier onder een trailer, speciaal voor de heer Reynolds.

0 reacties op "Nieuwe voice actor bekend gemaakt voor Slave Zero X"