hotness 0
News

Pandemie zorgt voor enorme stormloop op gamestoelen

Gepost door

COVID-19 lijkt ervoor te zorgen dat de makers van gamestoelen in hun handjes kunnen wrijven. Meer dan ooit moeten gamers en werknemers vanwege de maatregelen thuis achter hun computer plaatsnemen. Je wilt dan uiteraard wel lekker zitten bij lange sessies en daarom zijn gamestoelen nu in trek. Eén van de grootste spelers op deze markt, Secret Lab, laat op haar website zien dat er eigenlijk niet aan de vraag te voldoen is.

De meest populaire stoelen bij Secret Lab zijn de OMEGA, TITAN en TITAN XL series. De stoelen zijn te customizen door te kiezen voor leren bekleding of een bekleding van stof. Wie snel een stoel hoopt te ontvangen, komt van een koude kermis thuis. De site werkt door de grote vraag namelijk met pre-order waves. Met een beetje geluk kun je in een wave komen die je eind april een stoel oplevert. Wanneer de wat grotere en meer stevige TITAN XL nodig hebt, dan zul je in sommige gevallen moeten wachten tot juni.

Na de grafische kaarten en spelcomputers is er nu dus ook een run op gamestoelen ontstaan. Wat zal het volgende target zijn?

0 reacties op "Pandemie zorgt voor enorme stormloop op gamestoelen"