hotness 87
Horizon Forbidden West
News

PC release van Horizon: Forbidden West legt Sony geen windeieren

De game wordt echter afgetroefd...

Gepost door

Op 21 maart jongstleden verscheen Horizon: Forbidden West Complete Edition voor de PC. In deze editie zit de volledige base game en de uitbreiding Burning Shores. Het is zeker niet de eerste PlayStation-exclusive die uiteindelijk zijn weg naar de PC vindt. Eerder bewandelde titels als The Last of Us en Uncharted deze weg al.

De release van de Complete Edition heeft uitgever Sony Interactive Entertainment geen windeieren gelegd. De titel van Guerrilla Games wist een piek van 40.462 gelijktijdige spelers te bereiken (op PC). Horizon: Forbidden West gaat daarmee titels als The Last of Us: Part I (ongeveer 36.000 gelijktijdige spelers) en Uncharted: Legacy of Thieves (ongeveer 11.000 gelijktijdige spelers) voorbij. God of War wist echter meer spelers te vergaren, die op hetzelfde moment aan het spelen waren, namelijk 73.529. Forbidden West’s voorganger, Horizon: Zero Dawn, ten tijde van de piek trok 56.557 spelers.

De volgende PlayStation-exclusive die de weg naar de PC gaat bewandelen is Ghost of Tsushima. Deze staat op de planning voor 16 mei.

0 reacties op "PC release van Horizon: Forbidden West legt Sony geen windeieren"