hotness 0
Portal 3
News

Portal schrijvers: "We hebben een geweldig startpunt voor Portal 3"

De verhaalschrijvers van Portal 2 zeggen voorzichtig dat ze eraan denken

Gepost door

Als Valve een game maakt, dan is dit meestal ook een klassieker te noemen. Op dat gebied was er niet echt een verschil tussen Portal en Portal 2. De laatste werd vooral bekend door de geniale coöp-modus, waarbij je met jouw portal gun en een partner je door de toekomstwereld moest bewegen, terwijl je puzzels op moest lossen die intelligent en eenvoudig tegelijk waren.

Op het Youtube-kanaal DidYouKnowGaming? vertellen een aantal ontwikkelaars over hun ervaring met het maken van deze inspirerende puzzelgame. Een hoogtepunt wordt bereikt als Jay Pinkerton and Erik Wolpaw het woord nemen Zij zijn samen verantwoordelijk voor een groot deel van het briljant geschreven verhaal in Portal 2 en liegen niet over hun ambities voor een eventueel derde deel.

"Jay en ik hebben een idee waarvan wij denken dat het best geweldig is over wat er zal gebeuren," zegt Wolpaw in de Youtube-video. "We hebben geen script of details die uitgewerkt zijn, maar we hebben een soort startpunt wat we enorm leuk vinden."

Dit betekent niet dat morgen morgen opeens Portal 3 aangekondigd zal worden.

"Het is goed dat we een idee hebben, maar er is nog heel erg veel te doen. Iemand moet nieuwe puzzels gaan bedenken. We hebben echter wel een algemeen idee. "

Klaarblijkelijk is er dus een positief idee vanuit Valve voor het maken van een derde deel. Er wordt in ieder geval aan gedacht.

Wolpaw wilt echter niet verkeerde verwachtingen oproepen: "Nogmaals, het hebben van een idee en werkelijk jezelf overgeven aan het maken van een nieuwe game zijn compleet verschillende dingen. Het is niet onbekend, maar er is ook geen werkelijk ontwikkelproces bij Valve. Het is meer een soort gespreksstof bij de kantine."

0 reacties op "Portal schrijvers: "We hebben een geweldig startpunt voor Portal 3""