hotness 0
Premium Edition
News

Premium Edition moet downscalen

Blijkbaar is er niet zoveel vraag naar hun releases

Gepost door

Met websites als Signature Edition Games, Limited Run Games, Red Art Games, Super Rare Games, Special Edition Games, Indiebox, Fangamer en Premium Edition Games die fysieke edities van digital only releases maken, zou je denken dat de liefde voor fysieke spellen nog springlevend is. Immers zijn dit nog niet eens alle websites die dit doen.

De realiteit is echter dat steeds meer mensen de overstap maken naar digitaal en dergelijke websites dat merken. Premium Edition Games heeft daarom aangekondigd dat het bij toekomstige releases een kleiner aantal zal gaan produceren om winstgevend te blijven. De Premium Editions zullen, beginnende met Rack N Ruin, in minder dan tweeduizend exemplaren worden geproduceerd. De Retro en Deluxe Editions hiervan zullen in oplages van minder dan vijfhonderd verschijnen en ook distributeurs en de Gamers4Gamers Charity-edities die enkel op conventies verschijnen, zullen het moeten stellen met lagere aantallen.

Als verkoopcijfers toenemen, zal dit allicht weer veranderen, maar voor nu is dit de realiteit. En dat is slecht nieuws voor fans van games in de boekenkast.

0 reacties op "Premium Edition moet downscalen"