hotness 0
TT Isle of Man – Ride on the Edge 3
News

RaceWard Studio kondigt TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 aan

Een game in het teken van het gevaarlijkste circuit dat er is

Gepost door

Tussen het Britse eiland en Ierland ligt een klein eiland dat bestaat uit een berg, een paar woningen om die berg heen en een weg rond de berg. Het waait er vrijwel altijd vrij hard en er is nooit echt iets wat het waard is om in het nieuws te komen. Op één ding na. Ieder jaar wordt er een motorrace gehouden op de weg die om de berg gaat. Het gaat hier om een normale weg met normale tekortkomingen en het is eigenlijk niet geschikt voor een motorrace. MotoGP blijft er dan ook uit de buurt en het gaat zelfs zo ver dat verzekeraars ook de eventuele schade tijdens de wedstrijd niet vergoeden. En toch is het ieder jaar weer een heus festijn. Ieder jaar zit het weer vol van de avonturiers die letterlijk hun leven op de waagschaal leggen om dit zestig kilometer lange circuit proberen te temmen. Soms met de dood als resultaat.

En nu heeft RaceWard Studio het derde deel aangekondigd dat speciaal het thema van deze race gebruikt. In TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 race je onder andere op dit circuit. Op zichzelf zou dit genoeg zijn voor een volledige game, omdat het circuit ruim zestig kilometer lang is, maar er zitten nog 31 andere circuits in de game die allemaal even adembenemend mooi zijn.

Ook is er een Open Roads-feature aangekondigd. The Isle of Man wordt hier neergezet als een open spelwereld, waarbij het meer dan tweehonderd kilometer lange wegennet volledig in kaart is gebracht. Het is dan aan jou om de eigen weg te kunnen vinden.

"Na de geweldige feedback die we ontvingen op RiMS Racing, hebben we al onze expertise met veel plezier ingezet voor deze waanzinnige race,’ zei Marco Ponte, CEO en Creative Director bij RaceWard Studio. "Als team ontwikkelaars met een enorme passie voor motorraces, was het ons een grote eer om de officiële game te maken van deze legendarische race, voor motorliefhebbers van over de hele wereld.”

TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 verschijnt in mei 2023 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

0 reacties op "RaceWard Studio kondigt TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 aan"