hotness 0
News

Sonic: Colors krijgt een tweede leven

Gepost door

Sonic: Colors zal met de nodige verbeteringen opnieuw worden uitgebracht voor PC, PlayStation 4 en Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch. Dit nieuws maakte SEGA vandaag bekend in de allereerste Sonic Central stream.

Wat er precies beter is aan de game wordt niet direct duidelijk als je onderstaande onthullingsvideo bekijkt, maar gelukkig is die informatie reeds via andere kanalen verspreid. Zo kun je natuurlijk rekenen op mooiere graphics en een verbeterde framerate, maar ook de Jade Ghost Wisp van Team Sonic Racing wordt toegevoegd met een unieke nieuwe kracht. Verder is er nu een Rival Rush mode waarin spelers het opnemen tegen Metal Sonic en zijn er nieuwe cosmetics die gerelateerd zijn aan de film die vorig jaar verscheen.

Wie nu naar Steam trekt zal overigens misschien wel een bittere pil moeten gaan slikken, want de PC-versie van Sonic: Colors - Ultimate is exclusief voor de Epic Games Store. Of het hier om tijdelijke of permanente exclusiviteit gaat is echter niet zeker.Wat is zeker is, is dat je de game op 7 september kunt gaan spelen.

           

0 reacties op "Sonic: Colors krijgt een tweede leven"