hotness 0
MW 2 burgers
News

Speciaal Call of Duty-menu bij Burger King levert je extra's op

Prop jezelf vol voor een skin en XP

Gepost door

Call of Duty is een franchise die eigenlijk niet hoeft te worden voorgesteld, laat staan miljoenen nodig heeft om op de radar van gamers te komen. Toch is er elk jaar weer een gigantisch PR-budget dat aan de franchise wordt uitgegeven. Met de release van Call of Duty: Modern Warfare II gaan ook weer de nodige acties gepaard. Wat dacht je namelijk van een speciaal Burger King-menu?

In verschillende landen over de wereld is bij een Whopper Menu + Nuggets een kraskaart te verkrijgen, waarmee je een gelimiteerde BK Skin en een uur dubbel XP vrijspeelt. Wanneer je jezelf vol blijft proppen met de lekkernijen is elke volgende code weer een uur dubbel xp waard, oplopend tot een maximum van veertig uur. Niet de meest gezonde PR-stunt van Activision, maar hé, een burger is altijd appetijtelijk.

Het is niet helemaal duidelijk welke landen deelnemen aan de actie. Burger King Nederland heeft de actie bevestigd, maar in België is de actie vooralsnog niet gespot. In totaal zouden er in 40 landen Whoppers, nuggets en codes kunnen worden besteld. De Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk mogen vooralsnog niet van de actie genieten. Ben je vegetariër of heb je een afkeer voor fastfood? Dan kun je inmiddels via sites als eBay genoeg codes bemachtigen. Het kost je waarschijnlijk wel een tientje of drie.

0 reacties op "Speciaal Call of Duty-menu bij Burger King levert je extra's op"