hotness 0
Marvel Avengers
News

Speel als de Winter Soldier in Marvel's Avengers Update 2.7

Ook komt er een Cloning Lab Omega-Level Threat Mission

Gepost door

Update 2.7 van Marvel’s Avengers is uit! En deze update is geen kleine, want de Marvel fan zal verheugd zijn dat Bucky Barnes een speelbaar personage is. Verder is er een nieuw level te spelen met de naam Cloning Lab.

Bucky Barnes, ook wel The Winter Soldier genoemd, is een meester sluipmoordenaar, maar gaat een goed gevecht niet uit de weg. Verder is hij ook nog eens gespecialiseerd om op grote afstand kleine dingen te raken. Kortom, hij is het hele pakketje. Wil jij oneerlijk winnen? Speel als The Winter Soldier en je doet alles met twee vingers in de neus.

Dan is er ook nog de Cloning Lab Omega-Level Threat Mission. In AIM’s Cloning Lab is er een experiment gedaan. Of het resultaat positief is of negatief is afhankelijk aan wie je het vraagt, maar MODOK is het gevolg. Bij Marvel vinden ze het een probleem en dus moet het worden opgelost. Om het op te lossen is samenwerken met jouw team van uiterst groot belang in deze dungeon, die volgens de makers behoort tot de moeilijkste in de game.

Hier een serie trailers die alles over de update vertellen.

0 reacties op "Speel als de Winter Soldier in Marvel's Avengers Update 2.7"