hotness 0
Final Fantasy VII: Rebirth Cover
News

Square Enix geeft 68 DualSense's weg ter ere van Final Fantasy VII: Rebirth

Ze hebben echter wel in de buitenlucht gehangen

Gepost door

Met de opkomst van het internet is de manier waarop marketing wordt gedaan door game-bedrijven grotendeels geharmoniseerd. Toch zien we zo nu en dan nog een ludieke actie om dat patroon te doorbreken.

Neem Final Fantasy VII: Rebirth bijvoorbeeld, ongetwijfeld een van de grootste releases van dit voorjaar, waarvoor nu een gigantisch billboard is opgehangen in Birmingham in het Verenigd Koninkrijk. Dat is op zich niet bijzonder, immers is dat waar billboards voor zijn, maar als je de afbeelding goed bekijkt zal je zien dat Cloud zijn iconische Buster Sword een beetje...anders oogt. Dit komt omdat het oppervlak ervan bedekt is met 68 DualSense controllers, inclusief twee paarse om de materia te simuleren.

Zullen deze controllers nog werken nadat ze in weer en wind hebben gehangen? Dat valt te bezien, maar als jij dat aan de lijve wil ondervinden kun je daar achter komen. Ze worden nadat het billboard omlaag wordt gehaald namelijk weggegeven. Hoe dit in zijn werking gaat, kun je vinden op deze website.

0 reacties op "Square Enix geeft 68 DualSense's weg ter ere van Final Fantasy VII: Rebirth"