hotness 0
News

Succubus Farm is nu beschikbaar...mét korting

Gepost door

Succubus Farm, de nieuwste erotische videogame van uitgever Kagura Games, is nu beschikbaar op Steam, MangaGamer en natuurlijk Kagura's eigen store. En op alle drie de platformen is het afgeprijsd.

We gaan je niet zeggen waar jij je game moet halen en daarom geven we je de kortingen van alle drie de platformen, beginnende met Kagura zelf. Daar kost de game normaliter € 14,46, maar nu € 13,01. Je krijgt dan een DRM-vrij en ongecensureerd exemplaar.

Kies je voor Steam, dan heb je het gemak van de meest gebruikte launcher en hogere korting. Het spel kost daar namelijk € 12,49 voor de korting en € 11,24 na de korting. Je hebt dan wel een gecensureerde versie van het spel. Je kunt die censuur echter weghalen via dezelfde pagina als waarmee je het hierboven op Kagura's store kunt kopen.

MangaGamer is de laatste deelnemer en biedt dezelfde voordelen als Kagura zelf. Alleen hier betaal je niet in euro's, maar dollars. De prijs van $14.95 daalt dan naar $13.45. En net zoals bij de andere twee, heb je tot 27 maart om daarvan te profiteren.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, Kagura Games of MangaGamer, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Succubus Farm is nu beschikbaar...mét korting"