hotness 0
Todd Howard
News

Todd Howard had ook liever gehad dat Elder Scrolls VI snel uitkomt

"Mensen zullen de game voor jaren spelen en daarom willen wij het beste maken"

Gepost door

In een interview met Lex Fridman vertelt Todd Howard, het brein achter bekende Bethesda-franchises als Fallout en The Elder Scrolls, over zijn visie hoe een goede game gemaakt moet worden. In het interview dat twee uur en drie kwartier duurt, vertelt hij onder andere dat Elder Scrolls VI nog lang gaat duren, maar dat ook hij liever heeft dat hij snel komt.

"We zijn bezig om zeker te weten dat we het goed doen voor iedereen", zegt Howard in het interview. "Mensen spelen de games voor een lange tijd. Skyrim is elf jaar oud en is waarschijnlijk onze meest gespeelde game. Wij zien het de laatste jaren niet minder worden en mensen zullen het voor de komende tien jaar nog blijven spelen. Je moet dan ook denken dat mensen de volgende Elder Scrolls game voor tien of twintig jaar zullen spelen. Dat verandert de manier hoe wij denken hoe je een game in moet richten."

Hij geeft eigenlijk aan dat zij een extra hun best doen om een open wereld te maken die alles ondersteunt waar nu veel gebruik van wordt gemaakt. Ook over mod ondersteuning is hij erg duidelijk, dit zal zeker worden ondersteund in de games die gaan komen.

In de eerste helft van 2023 zal de focus nog liggen op Starfield, maar daarna wilt team Howard zich echt gaan richten op de volgende Elder Scrolls.

0 reacties op "Todd Howard had ook liever gehad dat Elder Scrolls VI snel uitkomt"