hotness 0
unnamed
News

Zing je longen uit je lijf met Let’s Sing Presents ABBA!

Gepost door

Ravenscourt heeft aangekondigd dat hun nieuwe karaoke-game helemaal in het teken staat van de befaamde popgroep ABBA. In Let’s Sing Presents ABBA kun je de grootste hits van ABBA nieuw leven in blazen door lekker ongebreideld in een microfoon te schreeuwen.

ABBA is een band die tussen 1974 en 1981 zo beroemd werd, dat ze voor een periode meer omzet maakten dan het Zweedse automerk Opel. Hun eerste echt grote hit was de Eurovision Songfestival-winnaar van 1974: Waterloo, die tot de dag van vandaag als het beste songfestivalnummer ooit wordt beschouwd. Ondanks dat we bijna veertig jaar verder zijn, is de groep nog altijd zo'n groot icoon, dat je wel in een hele diepe grot moet leven om er nooit van gehoord te hebben.

Het is dan ook best wel verbazingwekkend dat er nu pas een Let’s Sing Presents ABBA! is. Let's Sing is een serie karaoke games die nog weleens een special uitbrengen van een grote popgroep uit de geschiedenis, maar nu is het dus de beurt voor deze twee Zweedse dames en twee Zweedse heren.

0 reacties op "Zing je longen uit je lijf met Let’s Sing Presents ABBA!"