hotness 14
Broken Roads 0
News

Aankomende RPG Broken Roads onthult nieuw klasse: The Surveyor

Aussies houden van post apocalyptische werelden

Gepost door

Drop Bear Bytes heeft zojuist een nieuwe video uitgebracht voor hun aankomende CRPG Broken Roads, waarin ze hun laatste klasse genaamd The Surveyor tonen.

Broken Roads is een old-school CRPG die zich richt op verkenning, strategische turn-based gevechten en zinvolle filosofische keuzes. De game speelt zich af in het prachtige post-apocalyptische Australië en leent veel van klassiekers als Baldur's Gate, Pillars of Eternity en Disco Elysium.

Broken Roads

De game legt echter ook een aantal nieuwe ideeën op tafel. Broken Roads probeert een mix van traditionele en geheel nieuwe rollenspelelementen samen te voegen tot een naadloos geheel. Het gaat voor een klasseloos karaktersysteem dat vrijwel onbeperkte ontwikkelingsmogelijkheden biedt, opgebouwd rond vier filosofieën: humanistisch, utilitair, machiavellistisch en nihilist. Daarnaast heeft de game ook een ‘moreel kompas’ dat samen met de filosofische voorkeuren van je personage invloed heeft op dialoogopties en de uitkomsten van de quests. Dat betekent dus dat je soms moeilijke keuzes moet gaan maken.

Broken Roadss

Broken Roads komt uit op 10 april voor Steam, de PlayStation en Xbox-consoles. De game komt ook naar de Nintendo Switch en de Epic Games Store, maar een exacte datum voor die platforms is nog niet bekend.

0 reacties op "Aankomende RPG Broken Roads onthult nieuw klasse: The Surveyor"