hotness 0
Afterlove EP
News

De ontwikkeling van Afterlove EP gaat gewoon door

Ondanks het heengaan van zijn geestelijk vader Mohammad Fahmi

Gepost door

De Indonesische Mohammad Fahmi is vooral bekend van de visual novel Coffee Talk. Ongeveer een anderhalf jaar geleden werd bekendgemaakt dat deze creatieve ontwikkelaar op 32-jarige leeftijd is overleden. Daarmee leek zijn nieuwe project stil komen te staan, maar nu heeft de uitgever Fellow Traveler namens de ontwikkelstudio Pikselnesia bekendgemaakt in een blog dat ze nog altijd bezig zijn om deze nieuwe game af te maken.

In de blog vertellen de ontwikkelaars van Pikselnesia, dat geleid werd door Fahmi, dat zijn dood een harde klap was, maar dat ze allemaal verder wilden werken aan zijn nieuwe game. Hoewel de game nog lang niet af was, zijn ze nu op een moment gekomen dat ze meer kunnen vertellen. Samen met Sweet Baby Inc, een studio die gespecialiseerd is in het narratieve element van de ontwikkeling van games, zijn ze verdergegaan met het maken van de game.

Nu zijn ze zover dat de game volledig te spelen is en zijn ze in de fase dat de game helemaal te spelen is, maar veel onderdelen nog wel toegevoegd moeten worden. Ze hopen dat de game klaar kan zijn aan het einde van het jaar en dat ze daarna kunnen beginnen aan het porten van de game naar de consoles.

Naar verwachting komt Afterlove EP uit in het derde kwartaal van volgend jaar op de PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en de PC.

0 reacties op "De ontwikkeling van Afterlove EP gaat gewoon door"