hotness 0
Apex Legends
News

Cross-progressie is nu beschikbaar in Apex Legends: Ignite

Het nieuwe seizoen van deze Battle Royale shooter doet wat dit type games graag doet

Gepost door

Het nieuwe seizoen van de bekende Battle Royale shooter van Electronic Arts heet Apex Legends: Ignite. In deze nieuwe grote update komt er een nieuwe Legend, zijn er weer allerlei mooie tierelantijntjes te verkrijgen met de Ignite Battle Pass en is cross-progressie mogelijk. Dit laatste klinkt gul, maar wees niet bang. Het is en blijft EA en deze grote publisher weet het altijd weer toe te passen op een manier dat het aanvoelt als geldklopperij.

In dit nieuwe seizoen is een nieuwe Legend die doet wat alle Legends doen, maar dan net iets anders. Met Conduit kun je jouw teamgenoten ondersteunen met een schild. Dit is ook wel nodig, omdat de Storm Point-map dodelijker is dan ooit.

De Ignite Battle Pass kun je aanschaffen. Het leuke van het aanschaffen van een Battle Pass is dat je aanvankelijk alleen maar iets krijgt op het moment dat je de game speelt. Hoe meer je speelt hoe meer je krijgt. Wat je krijgt is voor het grote deel uiterlijk vertoon. Zo krijg je skins voor Conduit, Watson en Newcastle, waarbij ze er extra mooi uitzien. Ook kun je emotes vrijspelen. Als je echt flink doorspeelt krijg je nog meer extra mooie skins.

Verder is er nu ook cross-progression. Dit betekent dat jouw progressie, maar ook bijvoorbeeld data die je met de battle-pass hebt verdiend nu ook voor meerdere platforms beschikbaar is. Dit is hartstikke mooi, want dat betekent dat je op de PC en op de PlayStation je uit kunt leven en niet twee keer dezelfde Battle Pass hoeft te betalen. Maar wacht even. Dat betekent dat je waarschijnlijk voor jaren achter elkaar mogelijk dubbel hebt betaald voor al jouw items. Daarover zegt Electronic Arts het volgende: "dat heb je toch echt zelf gedaan.". Je krijgt geen kleine vergoeding in de vorm van een leuke skin of een ander tierelantijntje, omdat je al die jaren EA zijn kas hebt gespekt met dubbele betalingen die kennelijk niet nodig waren.

0 reacties op "Cross-progressie is nu beschikbaar in Apex Legends: Ignite"