hotness 0
TCR
News

De TCR Series komt naar iRacing

Racen in touringcars was nog nooit zo realistisch

Gepost door

De World Sport Consulting (WSC) en iRacing hebben aangekondigd dat het TCR-merk wordt toegevoegd aan de bekende motorsport simulatie. De vier al bekende touring car modellen in de game krijgen het merk op zich geplakt en er komt een apart tournooi met de naam iRacing TCR Virtual Challenge.

"We zijn zeer verheugd over onze nieuwe samenwerking met WSC om TCR toe te voegen aan iRacing", zegt iRacing president Tony Gardner. "De TCR-formule wordt wereldwijd erkend als de standaard voor toerwagen races en de vier TCR-auto's die al deel uitmaken van iRacing hebben bewezen erg populair te zijn bij racers van alle niveaus over de hele wereld. TCR is ook erg actief in esports met hun eigen evenementen, waardoor de samenwerking nog natuurlijker is. We zijn verheugd om met hen samen te werken om de TCR-licentie naar iRacing te brengen en uit te breiden wat al een zeer populaire discipline op de sim is. We kijken uit naar nog vele mooie jaren virtueel racen!"

Marcello Lotti, WSC President zei: "We zijn trots op dit nieuwe partnerschap met iRacing omdat het een cruciale bijdrage levert aan de verdere versterking van het imago van TCR-competitie in de regio Noord-Amerika. Bovendien zal de samenwerking met zo'n belangrijk platform bijzonder gewaardeerd worden door alle TCR-fans over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in SIM-races.

De komende maanden zullen er meer auto's worden toegevoegd met het TCR-merk. Op dit moment zijn er alleen nog vier modellen: de Audi RS3 LMS, Hyundai Elantra N, Hyundai Veloster N en de Honda Civic Type R. Er zijn 27 modellen van zestien autobouwers op het circuit te vinden binnen de TCR, dus er is ruimte voor uitbreiding.

iRacing

0 reacties op "De TCR Series komt naar iRacing"