hotness 0
EVE Online
News

Dit kun je de komende jaar verwachten in EVE Online

Twee grote expensions en een nieuwe map voor EVE Vanguard

Gepost door

EVE Online is inmiddels toch wel een behoorlijk gevestigde MMORPG die echt iets unieks op tafel brengt. Hierdoor is al jaren de fanbase van de game zeer groot en zeer trouw. Terwijl World of Warcraft en Final Fantasy XIV steeds leden van elkaar af weten te snoepen, blijft EVE Online een zeer solide fanbase hebben. Nu hebben ze laten weten wat we het komende jaar van ze kunnen verwachten.

EVE Online 2024 roadmap

In het eerste kwartaal van 2024 zullen de ontwikkelaars twee belangrijke onderdelen toevoegen. De eerste is misschien wel de meest interessante. EVE Vanguard krijgt diverse playtests. Je moet wel een Founders' Access user zijn om mee te mogen doen. EVE Vanguard is echter flink ambitieus te noemen. Het is een first-person online shooter in de wereld van EVE, waardoor het mogelijk is om heel nieuwe onderdelen van de game te ontdekken. Ook komt er nog een grote update van de eerder uitgebrachte EVE Havoc update.

In het tweede kwartaal kan de eerste expansion worden verwacht. In deze eerste expansion, waarvan de naam nog niet bekend is, wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe resources te vergaren in null security systems. Ook kunnen spelers zelf hun skins maken en is het systeem voor Corporation Projects verbeterd. Ook zijn er voor EVE Vanguard playtests en wordt het 21-jarig bestaan van de game gevierd tijdens de Capsuleer Day.

In het derde kwartaal gebeurd er niet al teveel. Er komt een Alliance tournement en er zijn extra playtests voor EVE Vanguard.

In het vierde kwartaal wordt de tweede grote expension uitgebracht. Wat we precies kunnen verwachten van deze expension zal later nog bekend worden gemaakt.

"EVE Online blijft groeien en bloeien dankzij onze toegewijde gemeenschap van capsuleers. 2024 belooft nog nooit vertoonde grenzen te onthullen voor onze piloten om te pionieren," zegt Snorri Árnason, Game Director voor EVE Online. "De reizen van onze spelers naar onbekende gebieden zullen weerklinken over de sterren en slagvelden van New Eden. Ik spreek namens het hele ontwikkelteam van EVE Online als ik zeg dat we niet kunnen wachten tot onze piloten kunnen ervaren wat we allemaal in petto hebben om het EVE-universum verder te ontwikkelen."

"Dit jaar ligt onze focus op het uitbreiden van de kernfundamenten van EVE Online - conflict, identiteit en community," zegt Bergur Finnbogason, Creative Director voor EVE Online. "Met twee uitbreidingen boordevol nieuwe functies en mechanics kunnen spelers zich verheugen op meer mogelijkheden voor persoonlijke expressie, het versterken van gemeenschapsbanden en samenwerken met andere EVE-spelers om New Eden verder vorm te geven."

0 reacties op "Dit kun je de komende jaar verwachten in EVE Online"