hotness 0
The Texas Chain Saw Massacre Cover
News

Een beetje bizar: The Texas Chainsaw Massacre Dry Rubs

Een toch wel erg onsmakelijk idee

Gepost door

Je kunt je afvragen wie er in hemelsnaam op zat te wachten, maar het is reeds verschenen: Dry Rubs voor je vlees, gebaseerd op The Texas Chainsaw Massacre.

De aankondiging van dit product is om meerdere reden vreemd te noemen. Allereerst verschijnt het vlak voor de kerst, een periode die nu niet bepaald bekendstaat om diens barbecuemomenten. Maar dat is allicht anders in andere gebieden en bovendien kun je Dry Rubs in principe ook op andere momenten gebruiken. Nee, het feit dat The Texas Chainsaw Massacre aan dit product verbonden is, is veel moeilijker om te bevatten. Immers gaan de films en de game over een familie van kannibalen. Niet bepaald een smakelijk onderwerp voor je stukje vlees...

Als dit je niet tegenhoudt, is het goed om te weten dat deze Dry Rubs in een set van drie komen, gefabriceerd door het beroemde LeRoy & Lewis. Hitchhikers Chicken Rub, Leatherfaces Beef Rub en Cooks Pork Rub. Details over bijvoorbeeld ingrediƫnten kun je vinden op de officiƫle webshop van de The Texas Chainsaw Massacre game.

''Het was zo'n geweldige kans om met Gun te mogen werken aan zo'n iconische naam in Texas en het horrorfilmgenre als The Texas Chainsaw Massacre. Wij geloven dat deze rubs geweldig zullen zijn op alles waar de gamer/horror fan/barbecuefanatiekeling het op wil plaatsen,'' aldus LeRoy & Lewis' Evan LeRoy.

''Rechtstreeks samen kunnen werken met het team van LeRoy & Lewis was een unieke ervaring. Het is niet elke dag dat je de smaak van een rub van een prijswinnend barbecueteam mag testen. Het leukste was de rub doorgeven en het team vragen ''smaakt dit als iets wat Leatherface zou gebruiken?''. Ik heb van elke minuut gehouden waarin we hebben samengewerkt met L&L en ben heel trots op wat we samen hebben gemaakt.'' Gun Interactive CEO Wes Keltner.

The Texas Chain Saw Massacre Rubs

0 reacties op "Een beetje bizar: The Texas Chainsaw Massacre Dry Rubs"