hotness 14
Gerda: A Flame in Winter
News

Gerda: A Flame in Winter krijgt een Special Boxed Edition

De versie voor de Nintendo Switch komt uit in November

Gepost door

De Tweede Wereldoorlog is een oneindige bron van inspiratie voor velen en ook gamedevelopers zijn vanaf het moment dat games gemaakt konden worden er vol mee bezig. In 2022 bracht de uitgever Meridiem Games Gerda: A Flame in Winter uit. Een verhaalgedreven adventure over een zuster die op zoek is naar haar man. Nu komt deze game uit op de Nintendo Switch op 23 november.

Het is februari 1945. Een strenge winter lijkt maar niet op te willen houden en dit is het moment dat Gerda Larsen, een zuster ergens in Denemarken, krijgt slecht nieuws. Haar man is in gevaar. Ze besluit het volgende nieuws niet af te wachten en naar haar man op zoekt te gaan. Tijdens haar reis krijgt ze te maken met allerlei dilemma's waar ze keuzes zal moeten maken die tegen haar principes in zullen druisen.

Het is aan jou als speler om de keuzes te maken. Kies jij voor datgene wat moreel verantwoord is of besluit je om te kiezen alles voor je man te doen? De keuze is altijd aan jou als speler.

Speciaal voor de liefhebber zal Gerda: A Flame in Winter uitkomen in een special boxed Edition. In deze fysieke oplage zit een speciale sleeve, twee unieke postkaarten en een boekenlegger. Vanaf 23 november zal de game beschikbaar zijn bij de vaste verkooppunten voor games.

Gerda: A Flame in Winter

0 reacties op "Gerda: A Flame in Winter krijgt een Special Boxed Edition"