hotness 0
Ghost of Tsushima Wallpaper
News

Ghost of Tsushima komt eindelijk naar de PC

Vanaf 16 mei is hij niet alleen meer voor de PlayStation consoles

Gepost door

Ghost of Tushima is één van de bekendere open wereld games die exclusieve uitgekomen zijn voor de PlayStation 4. Het was dan ook altijd de vraag of er ooit een versie zou komen op de pc, aangezien Sony regelmatig PlayStation exclusives naar de pc brengt. pc gamers hoeven niet lang meer te wachten. Vanaf 16 mei is hij via Steam te koop.

In een artikel op PlayStation.Blog wordt verteld wat de pc gamer zoal kan verwachten vanaf 16 mei. Het gaat om de Director's Cut die de volledige game en de Iki Island-uitbreiding bevat.

De nodige aanpassingen zijn gemaakt om de game de ervaring te bieden die op de pc mogelijk is. Zo zijn er geen limieten op de framerate, kun je de grafische instellingen tot in details aanpassen en is er muis- en toetsenbord ondersteuning. Ook worden ultrawide monitoren ondersteund, wat de immersie van de game nog meer zal vergroten.

De DualSense controller zal ook in zijn volledigheid worden ondersteund. Dus ook de haptische feedback en adaptive triggers zijn van de partij.

De schrijver van dit artikel kan alvast niet wachten.

0 reacties op "Ghost of Tsushima komt eindelijk naar de PC"