hotness 0
The Ultimate Game Development Software Bundle Cover
News

Help jezelf op weg met The Ultimate Game Development Software Bundle van Humble

Assets, toolkits en tutorials a plenty

Gepost door

Games maken is niet makkelijk en niemand die er iets van snapt, zal het tegendeel ervan bewerern. In 2023 is het echter wel vele makkelijker dan het een paar decennia geleden was.

Nu heb je immers engines als Unity, Unreal en RPGMaker, die het werk van een engine coderen uit handen liggen. Deze komen bovendien met asset stores om je op weg te helpen en een hele hoop tutorials die je overal op het internet kunt vinden. Wie echter liever alles bij elkaar heeft, daarvoor nu terecht bij de The Ultimate Game Development Software Bundle.

Deze bundel bevat 61 producten met assets voor Unity en Unreal, tutorials en toolkits om je engines mee te versterken. Je zult er geen complete game mee kunnen maken, maar wie ermee wil stoeien kan voor slechts € 27,60 al aardig op weg zijn.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Unity, IGN, Humble Bundle of Epic Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Help jezelf op weg met The Ultimate Game Development Software Bundle van Humble"