hotness 0
iRacing Cover
News

iRacing begint aan zijn eerste seizoen van 2024

Uit de startblokken voor het startschot?

Gepost door

Het is een tikkeltje aan de vroege kant daar we nog niet eens halverwege december zitten, maar het eerste seizoen van 2024 is nu begonnen in iRacing. Laten we samen eens kijken naar wat die met zich meebrengt.

Het kopstuk is een gloednieuwe bolide, welke je kunt ook bewonderen in de cover-afbeelding van dit bericht. De Audi R8 LMS EVO II GT3 is een krachtpatser waar menig man in zou willen scheuren en recent al zijn eigen trailer kreeg om het te showcasen.

Natuurlijk heb je niets aan een snelle auto, als je geen plek hebt om het gaspedaal in te drukken. Gelukkig wordt ook daar in voorzien. Met de Autodrome Internazionale del Mugello en Slinger Speedway komen twee nieuwe banen naar het spel.

Natuurlijk brengt een seizoen meer dan enkel nieuwe content. Het brengt ook updates. Specifiek krijgt Okayama een visuele update om het in lijn te brengen met de nieuwe standaard. Daarnaast worden schademodellen vernieuwd op zestien auto's en wordt racen op asfalt in fases onder handen genomen voor een realistischere ervaring. Er is dit seizoen dus genoeg om naar uit te kijken.

0 reacties op "iRacing begint aan zijn eerste seizoen van 2024"