hotness 0
Disgaea 7
News

Levelen in Disgaea 7: Vows of the Virtueless wordt een klein beetje draaglijker met AutoBattle

Spaar poltergas en laat de personages automatisch vechten

Gepost door

Fans van de serie zullen verheugd zijn en nog gelukkiger worden als ze kennismaken met een nieuwe feature, want in Disgaea 7: Vows of the Virtueless kun je op momenten even ontspannen. De personages gaan dan in AutoBattle-modus. Op dat moment gaat het vechten vanzelf. Let er echter wel op dat de Poltergas die je hebt gespaard bij iedere beurt opgebrand wordt.

Hoewel er veel mensen zullen wachten op Disgaea 7: Vows of the Virtueless, zullen de fans van de serie het vele levelen best wel kunnen zien als tijdrovend. Gelukkig is er een oplossing en dat is AutoBattle mode. Als je deze inschakelt gaan de helden automatisch de gevechten aan en hoef je alleen maar toe te kijken hoe alles werkt.

Bij iedere beurt die je maakt, verbrand je echter Poltergas. Hoe langer de gevechten duren, hoe meer Poltergas je per gevecht verbrand. Hoe dit werkt, wordt uitgelegd in onderstaande trailer, hoewel er niet echt uit de doeken wordt gedaan hoe je aan Poltergas moet komen, maar dat moet je kennelijk zelf maar uitvinden.

Om zuinig met deze brandstof om te gaan, kun je met Demonic Intellegence bepalen hoe de personages in AutoBattle te werk gaan en kun je zo het aantal beurten aanzienlijk verminderen. Dit brengt een extra laag met zich mee in de diepte van de gameplay en is dus een extra uitdaging.

Disgaea 7: Vows of the Virtueless komt uit op 3 oktober op de PC, Nintendo Switch en de PlayStation consoles.

0 reacties op "Levelen in Disgaea 7: Vows of the Virtueless wordt een klein beetje draaglijker met AutoBattle"