Microsoft komt met een Xbox-minikoelkast

Gamers in het bezit van een Xbox kunnen straks in stijl hun drankjes koel houden, want er verschijnt binnenkort een minikoelkast gebaseerd op het Xbox Series X-ontwerp. Dat had Microsoft eerder al bekendgemaakt, maar nu hebben zij tevens een datum naar buiten gebracht waarop de koelkast te bestellen is.

De minikoelkast verschijnt in december en kost 99 euro. Reserveren van een exemplaar kan al vanaf 19 oktober. In Nederland kan dit bij Gamestop, Micromania en Toynk. Verder laat Microsoft weten er alles aan te doen om de koelkast in zoveel mogelijk regio's beschikbaar te maken.

De koelkast heeft plaats voor twaalf blokjes en beschikt over een USB-poort om hem op te laden. Verder komt de koelkast met een DC-poweradapter.

Sinds de onthulling van de Xbox Series X gaan er al grappen rond dat het ontwerp veel weg heeft van een koelkast. Als reactie daarop werden diverse influencers al door Microsoft voorzien van een Xbox Series X-koelkast. Dit heeft ervoor gezorgd dat fans bleven vragen hoe ook zij aan een exemplaar kunnen komen. Vanaf oktober kunnen zij hun order plaatsen.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner