hotness 0
News

Nieuwe update beschikbaar voor World of Warships

Gepost door

Wargaming, de ontwikkelaar en uitgever van World of Warships, heeft update 0.11.0 aangekondigd. De update bevat een aantal nieuwe features: er komt een nieuwe groep Tier V-X Pan-Asian cruisers, superships kunnen gehuurd worden om in random battles te gebruiken, asymmetrische veldslagen zijn terug van weggeweest en de Armory krijgt een krachtige nieuwe toevoeging.

Je kunt op de boeg van zes nieuwe Tier V-X Pan-Asian cruisers staan. Deze cruisers zijn vooral bekend om hun grote wendbaarheid. Hoewel ze schieten met een klein kaliber kanonnen, vuren deze jongens de kogels in hoog tempo op hun doel af. Verder hebben deze schepen zeer krachtige diepzee torpedo's. Om de schepen een beetje extra te versieren, kun je rond het Chinese nieuwjaar deelnemen aan speciale combat-missies, om een nieuwe thema vlag te verdienen.

Na de update worden spelers aangemoedigd om Portal Tokens te verzamelen. Met deze tokens is het mogelijk om de Japanse Castleskin voor de Fuso te verdienen. De Japanse cruiser de Fuso was in de tijd dat hij gemaakt is het grootste slagschip ter wereld. Vanaf 19 januari zullen deze Tokens gedropt worden via Twitch en Discord. Spelers die de Tokens al hebben of er niets mee doen, kunnen deze uitleveren aan andere kapiteins die ze wel graag willen hebben.
 
Een oude bekende komt weer terug. Asymmetrische battles kunnen weer uitgevochten worden, hoewel een beetje aangepast ten opzichte van de vorige keer. Je kunt vechten met 6-8 Tier IX en X schepen of met  9-12 Tier VII en VIII schepen. Deze twee groepen vechten dan tegen elkaar.

In de Armory is de X Incomparable beschikbaar gesteld. Dit is een hogesnelheid battlecruiser die is ontwikkeld in 1915. Om te kunnen vechten heeft hij zes krachtige 508 mm hoofdbatterij kanonnen, die in hoge snelheid afgevuurd kunnen worden.

De update zal beschikbaar zijn vanaf 20 januari.


 

0 reacties op "Nieuwe update beschikbaar voor World of Warships"