hotness 0
Disney Queen
News

Qwertee eert de Disney-koninginnen met hun nieuwe T-shirt

Niet op de juiste manier though

Gepost door

Disney staat gelijk aan prinsessen. Karakters als Sneeuwwitje, Ariel, Elsa en Assepoester hebben dit gecementeerd in de hoofden van mensen over de hele aardbol. Maar hun avonturen zouden niet mogelijk zijn zonder een schurk.

Met name in oude Disney-tekenfilms, was deze schurk vaak een boze koningin. Daarom viert Qwertee nu met een van diens designs van de dag vier van hun: Maleficent van Cinderella, Grimhilde van Snowwhite and the Seven Dwarfs, Ursula van The Little Mermaid en de Queen of Hearts van Alice in Wonderland.

Wil jij deze nare nobiliteit op je borstkas dragen? Dan heb je daar slechts tijdelijk de kans voor. Dit shirt is beschikbaar tot morgenavond elf uur, waarna het enkel blijft als het zeer populair blijkt. Daar zou ik dus niet zomaar van uitgaan.

Disney Queens

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Disney of Qwertee, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Qwertee eert de Disney-koninginnen met hun nieuwe T-shirt"