hotness 0
Tekken 8 Cover
News

Reina is de nieuwe Heihachi in TEKKEN 8

Herhachi is geboren!

Gepost door

Na zeven main line games en meerdere spin-offs, kwam Heihachi's leven toch eindelijk ten einde in TEKKEN 7. En ditmaal is het permanent, zo is meermaals bevestigd door de Producer van het spel. Maar wie gaat dan the big bad worden?

Die rol zal worden toebedeeld aan het laatste karakter dat is onthuld voor de launch line-up van TEKKEN 8: Reina. Ze was reeds geconceptualiseerd tijdens de ontwikkeling van TEKKEN 7 en zal ondanks haar uiterlijk een belangrijke rol spelen in ''The Dark Awakens'', de story mode van TEKKEN 8.

Volgens een blogpost van BANDAI NAMCO is Reina ontwikkeld met dualiteit als kern. Haar relatief onschuldige, trendy uiterlijk verbergt haar gewelddadige neigingen en persoonlijk die enkel kan worden omschreven als een charismatisch kwaad.

Qua vechtstijl gebruikt ze aanvallen als Wind God Fist en Spinning Demon, ooit deel van Heihachi's repertoire, gecombineerd met een acrobatische vechtstijl die gebaseerd is op Taido. Hiermee is ze vooral in de nabijheid van muren een powerhouse, zoals je kunt zien in haar trailer.

0 reacties op "Reina is de nieuwe Heihachi in TEKKEN 8"