hotness 0
Spider-Man 2 Cover
News

Spider-Man 2-spelers melden problemen met fysieke versie

Een oplossing is vooralsnog niet voor handen

Gepost door

Spider-Man 2 is sinds afgelopen vrijdag voor iedereen beschikbaar en kon daarvoor al rekenen op lovende kritieken. Toch is er ook wat gemor, specifiek bij spelers die de game fysiek hebben gekocht in Europa.

Een aanzienlijk aantal van die spelers meldt dat het installeren van de game niet lukt. Eens 36% wordt gehaald, loopt deze niet meer door. Zelfs de installatie opnieuw proberen, het offline doen of een andere disc proberen lost dit probleem niet op. Maar zelfs als je wel kunt installeren, ben je nog niet van de problemen af. Andere spelers melden een consequente crash na het voltooien van de intromissie, waarbij de PS5 opnieuw opstart en de database op de interne SSD opnieuw moet opbouwen.

Voor beide problemen is op dit moment geen oplossing voor handen en meldt Sony dat het om een fault disc gaat. Al beweert iemand online ook een terugkoppeling van Insomniac Games te hebben gehad dat het probleem bekend is en dat eraan gewerkt wordt. Daar we dit echter niet hebben kunnen verifiëren, adviseren we dit met een korreltje zout te nemen.

0 reacties op "Spider-Man 2-spelers melden problemen met fysieke versie"