hotness 0
Tomb Raider I-III Remastered
News

Tomb Raider I-III Remastered mod verwijderd van populaire modsite

Nexus Mods slaat met de ban hammer

Gepost door

De Tomb Raider I-III Remaster is een redelijk succes, maar de game heeft ook voor controverse gezorgd door een waarschuwing te laten zien waarin staat dat de originele trilogie gemaakt was in een tijd dat we anders naar sommige zaken keken, die tegenwoordig als beledigend gezien kunnen worden.

Tomb Raider I-III Remastered 1

Nu zijn er de dus mensen die het niet eens zijn met deze waarschuwing en daarom een mod hebben gemaakt die de waarschuwing weghaalt. En iedereen staat in zijn recht om het eens of oneens zijn met die waarschuwing. Aan de ene kant is de waarschuwing ook gewoonweg onzin, maar er zit wel een kern van waarheid in en de makers van de mod gaan dan ook de fout in door te zeggen dat de waarschuwing desinformatie is zoals je hier kan lezen in de officiële beschrijving van de mod

"Deze mod verwijdert de onjuiste boodschap van Crystal Dynamics dat de game aanstootgevend zou zijn. Als je je beledigd voelde door die waarschuwing, dan is deze mod iets voor jou. Niets ingewikkelds, het is gewoon tekst in het COMMON.TXT-bestand. Schrijf daar je eigen bericht en laat een paar wijze woorden achter voor Crystal Dynamics!"

Tomb Raider I-III Remastered 2

Dat Nexus Mods de mod nu dus verwijderd heeft, is dus niet zo heel raar. In ieder geval dat zou je denken, maar als je kijkt wat voor mods Nexus Mods allemaal toelaat, zoals bijvoorbeeld een mod voor Skyrim waarbij je NPC-modellen van kinderen kan vermoorden en 18+ mods voor games, is het vrij apart om te zien dat ze bij een mod die een waarschuwing verwijderd de grens trekken. Al zal dit waarschijnlijk zijn vanwege hun verbod op politiek geladen mods, waar dit als kan worden gezien.

0 reacties op "Tomb Raider I-III Remastered mod verwijderd van populaire modsite"