Watch Dogs: Legion krijgt komende maand multiplayer én singleplayer content

niet beschikbaar
nee
niet beschikbaar

De multiplayer-uitbreiding van Watch Dogs: Legion zal op 9 maart middels een gratis update worden toegevoegd aan de open wereldgame van Ubisoft. Dit maakte de uitgever gisteren bekend.

Deze multiplayer is onderdeel van Ubisofts post-launch contentplan, waarmee het de levensduur van het spel hoopt te verlengen. Een multiplayer kan hier zeker in helpen en men hierbij bovendien gekozen voor zowel een coöperatieve als een competitieve multiplayer.

In het kader hiervan kunnen spelers vanaf 9 maart samen met maximaal drie vrienden Londen verkennen, waar men nieuwe co-op-missies kan vinden. De eerste hiervan is Leader of the Pack, welke enkel met een volledig team voltooid kan worden, en richt zich met vijf uitdagende missies op spelers die de game (bijna) hebben voltooid. Met de ervaring die je op die reis hebt opgedaan kun je bovendien in de PvP-modus Spiderbot Arena duiken, waarin elke speler één van de robots bestuurt om te zien wie als winnaar uit de bus komt.

Ook zij die liever alleen spelen kunnen uitkijken naar 9 maart, mits ze de Season Pass hebben aangeschaft. Op die datum verschijnen en Guardian Protocol en Not in Our Name, twee nieuwe singleplayer-avonturen waarmee respectievelijke executiedrones en een valse DedSec moeten worden gestopt. En dat is natuurlijk slechts een voorproefje van wat moet komen, daar karakters uit de vorige games nog steeds hun eigen avontuur gaan krijgen in dit vervolg.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner