hotness 0
News

Bol.com geeft klanten update omtrent de voorraad van de PlayStation 5

Gepost door

Webwinkel Bol.com heeft klanten die ervoor gekozen hebben om op de hoogte gehouden te willen worden omtrent de levering van nieuwe voorraden voor de PlayStation 5 voorzien van een update.

Dit deed het bedrijf door een mail te sturen met daarin de vermelding dat mensen die aan de beurt zijn een mail hebben ontvangen. De gene die nog even moeten wachten hebben een mail gehad waarin te lezen valt dat zij helaas nog even geduld moeten hebben. De voorraad is nog steeds kleiner dan de vraag.

“Omdat je op de ‘’breng me op de hoogte’’ knop hebt geklikt voor de PlayStation 5, hebben we je de afgelopen periode na elke PlayStation 5 release geïnformeerd over de beschikbaarheid hiervan.

De vraag naar de Playstation 5 blijft groter dan de voorraad. We zullen je vanaf nu enkel nog informeren wanneer er nieuwe voorraad is en je de eerstvolgende op de wachtlijst bent. Als je aan de beurt bent word je kort voor live-gang per e-mail en indien gewenst, via een app notificatie geïnformeerd.

Let op: als je een bericht krijgt dat er nieuwe voorraad is, betekent dit niet dat de PlayStation 5 al voor jou gereserveerd is. Het is dus belangrijk dat je er snel bij bent, want op=op! Als je de bol.com app downloadt en app notificaties aanzet is de kans groter dat je de release niet mist.

Wanneer Bol.com nieuwe voorraad verwacht is niet bekend.

0 reacties op "Bol.com geeft klanten update omtrent de voorraad van de PlayStation 5"