hotness 0
News

Burnout Crash! officieel bekend gemaakt door EA

Gepost door

Electronic Arts komt met de officiele aankondiging van Burnout Crash!, een downloadbare game die in de herfst van dit jaar naar PlayStation Network en Xbox Live komt. Het spel draait rond de populaire mode uit de vroegere Burnout-games.

Burnout Paradise verscheen in 2008 en bevatte vreemd genoeg geen crash mode. Ze deden dit om deze te bewaren voor Burnout Crash. De bedoeling van het spel is om op auto's in te rijden en explosies in gang te zetten, om hiermee zoveel mogelijk punten mee te verdienen. Alles gebeurt in een top-down perspectief.

Om het een competitief kantje mee te geven is Autolog terug, dat we kennen uit Need for Speed: Hot Pursuit. Zo kunnen spelers hun hoogste scores met elkaar vergelijken. Nu laat de functie toe om rechtstreeks met vrienden te spelen. De game bevat drie game modes, verspreid over 18 plaatsen om te crashen, en zes locaties. Er zijn tevens verschillende wagens vrij te spelen.

Burnout Crash wordt ontwikkeld door Criterion Games, de studio achter Need for Speed: Hot Pursuit. Zoals eerder gezegd verschijnt het deze herfst op PlayStation Network en Xbox Live. Voor deze laatste is er een exclusieve Kinect-ondersteuning.

Richard Franke, creative director, aan het woord:

Burnout Crash! is a crazy mix of pinball and game shows.

We've evolved the core gameplay which everyone loved about Crash Mode, and expanded the whole experience using music, style and Autolog to create what we feel is the most mindless fun you can have on any gaming platform.

0 reacties op "Burnout Crash! officieel bekend gemaakt door EA"