hotness 0
News

Daylight verschijnt op 8 april

Gepost door

De in de Unreal Engine 4 gemaakte Daylight, verschijnt op 8 april voor PC en PlayStation 4. Elke speelsessie van de game duurt zo'n half uur. Toch kun je de game meerdere malen spelen omdat de omgevingen willekeurig gegenereerd worden. Hierdoor is elke keer dat je de game speelt dus anders. Daylight heeft een prijskaartje van €14,99.

In het verhaal wordt een vrouw wakker in een verlaten ziekenhuis zonder dat zij weet hoe zij daar is gekomen. Met een telefoon, die haar van licht voorziet, moet zij het verlaten ziekenhuis zien te verkennen om een manier te vinden hoe zij kan ontsnappen. Naast de telefoon maakt de game geen gebruik van wapens.

Naast de aankondiging van de releasedatum heeft Zombie Studios een aparte feature bekendgemaakt. Wanneer je de game speelt terwijl je livestreamt op Twitch, kunnen de mensen die de livestream kijken de speelsessie beïnvloeden. Bijvoorbeeld, wanneer een bekijker 'meow' zegt, zal er in de game een geluid van een kat te horen zijn. Gelukkig kan deze feature niet gespamd worden, er zit namelijk een tijdslimiet aan. De complete lijst aan commands wordt niet vrijgegeven, die moeten de spelers zelf ontdekken.

0 reacties op "Daylight verschijnt op 8 april"