hotness 0
News

Eerste recensie Deus Ex: Human Revolution is binnen

Gepost door

De eerste officiële recensie van Deus Ex: Human Revolution is binnen, en het is meteen een aanprijzing. PC Gamer schenkt de game 94%.

Op 3 augustus ligt de volgende PC Gamer in de rekken, maar abonnees hebben hun exemplaar reeds in de bus gekregen. Daaruit blijkt dat het bekende blad zeer positief is over Deus Ex: Human Revolution. Met een cijfer van 94% mag de game zich onder de top van gewaardeerde games rekenen. De originele Deus Ex kreeg 10 jaar geleden een score van 95%.

De recensie werd geschreven door Tom Francis. Hij omschrijft Deus Ex: Human Revolution als "een donkere, coole en beeldschone heropleving van een ongelofelijke game". Francis is een columnist die zijn voorliefde voor Deus Ex nooit onder stoelen of banken heeft gestoken, dus zijn mening kan zeker gewicht in de schaal leggen. Langs de ene kant is hij thuis in de wereld van Deus Ex, maar langs de andere kant zou die voorliefde zijn kritische inslag ietwat kunnen beïnvloeden. Wat er ook van zij, dit is een veelbelovende eerste indruk.

0 reacties op "Eerste recensie Deus Ex: Human Revolution is binnen"