hotness 0
News

Ghost of Tsushima: Director's Cut staat aan de deur te kloppen met een nieuwe trailer

Gepost door

Er is een launch trailer verschenen voor Ghost of Tsushima: Director's Cut. De trailer is door Sony geplaatst op het YouTube-kanaal van PlayStation.

In de Director’s Cut-editie van Ghost of Tsushima krijgen gamers een compleet nieuw eiland met de naam Iki Island. Op het eiland is een nieuw verhaal met nieuwe personages te beleven. Daarnaast bevat deze editie alle content uit het origineel en alle content die sinds de lancering op de PlayStation 4 is uitgekomen.

PlayStation 5-bezitters kunnen daarnaast rekenen op een aantal verbeteringen ten opzichte van de PlayStation 4-versie. De versie introduceert de ondersteuning van haptische feedback van de DualSense-Controller, 3D-audio en een 4K-resolutie. Daarnaast is de game speelbaar in 6 FPS en zijn de laadtijden verbeterd.

Ghost of Tsushima: Director's Cut verschijnt morgen (20 augustus) op PlayStation 4 en PlayStation 5. Spelers in het bezit van de originele game kunnen in de PlayStation Store vanaf morgen een upgrade naar de Director’s Cut aanschaffen.
 

           

0 reacties op "Ghost of Tsushima: Director's Cut staat aan de deur te kloppen met een nieuwe trailer"