hotness 0
News

Ghost of Tsushima krijgt PlayStation 5-versie en nieuwe content

Gepost door

PlayStation-exclusive Ghost of Tsushima krijgt, zoals te verwachten was, een PlayStation 5-versie. Daar blijft het echter niet bij, de game krijgt tevens nieuwe content. Dit alles gaat de naam Ghost of Tsushima: Director’s Cut dragen.

Dat nieuws heeft ontwikkelaar Sucker Punch Productions bekendgemaakt op de PlayStation Blog. De Director’s Cut bevat alle content uit het origineel, dat exclusief op de PlayStation 4 uit kwam, en alle content die sindsdien is uitgekomen. Daarnaast krijgt de Director’s Cut ook nieuwe content. De nieuwe content draait om het compleet nieuwe eiland Iki. Ook dit eiland moet je bevrijden van de Mongoolse invasie. Op Iki duik je in nieuwe verhalen en ontmoet je nieuwe personages. Verder vind je hier nieuwe items voor Jin, het hoofdpersonage in de game.

Als je de PlayStation 5-versie aanschaft kun je tevens rekenen op nieuwe features en verbeteringen. Zo maakt deze versie gebruik van de haptische feedback van de DualSense-controller, bevat deze ondersteuning voor 3D audio en verbeterde laadtijden. Daarnaast zijn er ook grafische verbeteringen. De game is speelbaar in een 4K-resolutie en streeft 60 FPS na.

De prijs voor de Director’s Cut-editie is ook al bekend. Een los exemplaar voor de PlayStation 4 gaat 59,99 euro kosten en een PlayStation 5-variant 69,99 euro. Bezitters van het origineel kunnen een update naar de Director’s Cut aanschaffen voor 20 euro op de PlayStation 4 en 30 euro op de PlayStation 5.

Ghost of Tsushima: Director's Cut verschijnt op 20 augustus voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Hiermee blijft de game een PlayStation-exclusive.

           

0 reacties op "Ghost of Tsushima krijgt PlayStation 5-versie en nieuwe content"