hotness 0
News

Meest irritante vijand Valheim zal worden aangepakt door een patch

Gepost door

Dat Valheim een succesvol spel is, dat moge duidelijk zijn. Niet alleen passeerde de game onlangs al de zes miljoen aan verkochte aantallen, maar ook wijdde Sander zijn column aan het spelen van de game. Er is echter nog wel genoeg werk aan de winkel om het spel nog meer inhoud te geven en hier en daar wat te tweaken. Daar is de ontwikkelaar dan ook druk mee bezig.

Zo bleek eerder uit de roadmap dat er eerst een update verschijnt genaamd Hearth & Home, dat waarschijnlijk de focus legt op het bouwen van basissen. Ondertussen wordt er ook gekeken naar de balans in het spel. Zo weten we inmiddels dat de Deathsquito een uiterst gevreesde vijand is. Met een waanzinnige aanvalskracht kan het ogenschijnlijke kleine beestje tal van spelers met één prik uitschakelen. Weliswaar geldt dat ook andersom, maar dan zul je wel de eerste moeten zijn die steekt.

Dat de updates niet aan de lopende band verschijnen, heeft natuurlijk te maken met de grootte van de ontwikkelaar. Iron Gate Studios bestaat namelijk uit slechts vijf werknemers. Dan duurt het wel even om iets nieuws te introduceren!

 

0 reacties op "Meest irritante vijand Valheim zal worden aangepakt door een patch"