hotness 0
News

Newcastle is de nieuwe Legend in Apex Legends: Saviors

Gepost door

Vanaf 10 mei is in Apex Legends: Saviors beschikbaar. Tijdens deze nieuwe versie van de bekende Battle Royale-game zijn een aantal grote wijzigingen doorgevoerd. De meest opvallende is Newcastle, een nieuwe legend die zeker van dienst kan zijn in een team.

Het zal voor niemand een verrassing zijn om te horen waar deze Legend vandaan komt. Al jaren probeert hij succesvol Newcastle te verdedigen, waardoor hij een defensieve speelstijl heeft ontwikkeld.

Deze abilities zullen hem goed van pas komen tijdens de Apex Games:

  • Passive: Retrieve the Wounded: Een revive shield zorgt ervoor dat Newcastle een gewonde  teamgenoten kan beschermen, terwijl hij de strijdmaker aan het reviven is.
  • Tactical: Mobile Shield: Een schild dat zich aanpast aan de situatie. Wordt je van de flanken aangevallen, draait het schild zich om en om de schade zoveel mogelijk te beperken.
  • Ultimate: Castle Wall: Newcastle kan zijn schild pakken en naar de grond storten, zodat het schild veranderd tegen een enorm fort.

Apex Legends: Saviors is vanaf 10 mei beschikbaar op de PlayStation consoles, Xbox Consoles, Nintendo Switch en op de PC.

0 reacties op "Newcastle is de nieuwe Legend in Apex Legends: Saviors"